logo


Colgate Szájápolási Hónap

Colgate Fogkefék
Hagyományos fogkefék


 Colgate 360° Surround fogkefe

A fogakat körülölelő szálak, a fogkefe fejének oldalán és hátán körbefutó szájbelső és nyelvtisztító biztosítják a minden eddiginél hatékonyabb baktérium eltávolítást.

Szálerősség: közepes, lágy


Colgate 360° Actiflex fogkefe

Különleges hajlékonyságának köszönhetően minden irányban tisztít. A rugalmas híd lehetővé teszi a fogkefe középső részének független, oldalirányú mozgását. Segít, hogy a szálak valóban elérjék és a hagyományos fogkeféknél hatékonyabban tiszítsák a nehezen elérhető helyeket.

  • Hatékonyabban tisztítja a fogközöket
  • Könnyebb vele tisztítani a nehezen elérhető helyeket

Szálerősség: közepes


Colgate 360 Deep Clean fogkefe

Colgate 360 Deep Clean fogkefe

Az egyedi, szabadalmaztatott formatervezésű fogkefe hosszú, keskeny SlimTip™ szálai mélyen leérnek az ínyszél alá, így lehetővé teszik a még hatékonyabb tisztítást.

Szálerősség: közepes


Colgate Sensitive Pro Relief  fogkefe

Kíméletes, mégis hatékony. A Colgate 360° Sensitive Pro Relief fogkefe egyedülálló polírozó kelyheivel és rendkívül puha szálaival együtt biztosítja a védtelen fognyakak kisebb kopását.

Szálerősség: különlegesen lágy

További információkért látogasson el a www.colgatesensitiveprorelief.hu weboldalra


Colgate 360° Whole Mouth Clean

A Colgate 360° fogkefét puha polírozó gumikelyhekkel és kúposan elrendezett szálcsomókkal látták el, melyek tökéletesen megtisztítják a fogakat és a fogközöket. A fogkefe hátoldalán található nyelvtisztító hatékonyan eltávolítja a nyelvről a baktériumokat.

Szálerősség: közepes, lágy

További információk: klinikai tanulmányok – Colgate 360° fogkefe.Colgate Max White One

Fehérítő kelyhekkel és polírozó szálakkal az egész száj tisztaságáért és a fehér fogakért.


Colgate Max White fogkefe

A Colgate Max White fogkefe az egyedülálló gumi polírozó csillagnak köszönhetően gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, fehérebbé varázsolja a fogakat. A fogkefe fején elhelyezkedő hosszabb szálak pedig a nehezen elérhető helyeket is tisztítják.

Szálerősség: lágy

További információk: www.colgate.com/app/PDP/ColgateMaxWhite/HU/HomePage.cvsp.


Colgate Max Fresh fogkefe

A Colgate Max Fresh fogkefe illatosított nyelének köszönhetően extra frissességet biztosít fogmosás közben. Az eltérő hosszúságú és különböző szögben álló szálak hatékonyan távolítják el a lepedéket és a baktériumokat. A fogkefe hátoldalán található nyelvtisztító pedig eltávolítja a lepedéket a nyelvről.

Szálerősség: közepes, lágy


Colgate Total Pro Gum Health fogkefe

A Colgate Total Pro Gum Health fogkefét kimondottan a nehezen elérhető helyek tisztítására, valamint az íny masszírozására fejlesztették ki.

Szálerősség: lágy

További információért kattintson ide


Colgate Twister

A csavart mintázatú, hullámos kialakítású szálak követik a fogfelszín vonalát, tisztítanak a fogak között, és az íny mentén.

Szálerősség: közepes


Colgate Navigator

A hajlékony, rugalmas fejnek köszönhetően a fogak közé is mélyen elér, ezzel elősegítve a foglepedék eltávolítását a fogközökből is. Ezzel a fogkefével nem lehet nagy nyomást kifejtenie a fogakra.

Szálerősség: közepes

   


Colgate Zig-Zag

A különböző magasságú szálcsomók segítik a fogközök tisztítását, a nyelvtisztító pedig eltávolítja a rossz leheletet okozó baktériumokat. A hajlákony nyaknak köszönhetően használata még kényelmesebb.

Szálerősség: közepes


Colgate Extra Clean

Nagyszerű tisztítás megfizethető áron. Kifejezetten a nehezen elérhető területekre kialakított tisztítófejjel.


Colgate Premier Clean

A hullámos sörték illeszkednek a fogak vonalához. Kényelmes fogmosáshoz tervezve.


Colgate Portable

A fogkefe összecsukható, így kevesebb helyet foglal. A borítás rápattintható az összecsukott fogkefére, így annak szálai tiszták maradnak bárhová is utazik.


Elemes fogkefék


Colgate 360 Sonic Energy fogkefe

A normál fogkefék mérete és kényelme az elektromos fogkefék tisztító erejével!
Percenkénti 20 000 rezgésének köszönhetően a Colgate 360 Sonic Energy elemes fogkefe klinikailag bizonyítottan 96%-kal több baktériumot távolít el, mint a hagyományos, manuális fogkefék.


Colgate Max White One fogkefe

Vibráló, polírozó csillaggal ellátott fejének köszönhetően hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a fogakról. Ha a Max White One fogkrémmel együtt használja fogai 1 hét alatt 1 árnyalattal fehérebbek lesznek.*

* A Colgate klinikai kutatásai alapján